Rolando & Ferdy stellen zich voor

(ir)Rolando Jessurun: (1970) Rolando doet als ras echte entrepreneur de dingen graag op zijn eigen manier. Een stukje durf - noem het eigenwijsheid - dat hij altijd heeft gehad. Na zijn studie Bouwmanagement & Vastgoedbeheer aan de Technische Universiteit Delft, is hij zijn loopbaan aangevangen bij een Nederlandse IT dienstverlener waar hij zijn kwaliteiten en gevoel voor commercie ontdekte en een logische overstap maakte naar een van de grootste softwareleveranciers welke zijn commerciele stevigheid vormde. Voor een in Londen beurs genoteerde Europese system integrator mocht Rolando vervolgens het kantoor in België en Luxemburg leiding geven en uitbouwen. Na 6 jaar ervaring binnen de ICT dienstverlening koos Rolando voor het ondernemerschap in Executive Search. JesscoSearch sloot zich in 2002 aan bij een vooraanstaande Search speler op de Nederlandse markt alwaar hij als Partner acteerde en binnen het internationale Search netwerk tot Chairman werd benoemd. Hij hielp onder meer Shell, Ascom, Google, ING, Tomtom en Microsoft aan executives/talenten. Rolando volgt de wereld van de IT, telecom en media op de voet. Zijn kennis daarvan komt hem bij JesscoSearch goed van pas. Zeker in combinatie met maatschappelijke thema’s als diversiteit en duurzaamheid. Rolando noemt zijn persoonlijkheid en aanpak graag "blended". Deze vruchtbare achtergrond heeft hem de afgelopen jaren de gelegenheid geboden zich niet alleen te ontwikkelen als adviseur op het gebied van recruteringsvraagstukken, maar ook als ondernemer. Specialisme: Interim HR, General Management, Sales, Marketing, CxO en Social Media.

Momenteel is Rolando op interim basis werkzaam voor Microsoft als Staffing Lead van de Nederlandse organisatie.

Rolando is bereikbaar op rjessurun@jessco.nl

View Rolando Jessurun's profile on LinkedIn  Follow blendedpeople on Twitter

 

(ba)Ferdy Lachman: (1969) Ferdy is sinds 1995 actief binnen arbeidsbemiddeling. Zijn commerciële visie en vaardigheden kwamen mede tot ontplooiing bij ’s-Lands grootste uitzendorganisatie waarmee hij een solide fundament/basis heeft gelegd in zijn carrière. Vanuit deze basis, maakte hij in 1998 de overstap naar arbeidsbemiddeling binnen de ICT-branche. In de jaren hieropvolgend was hij zeer succesvol in het genereren van New Business en Account Management voor een beursgenoteerde Europese System Integrator. Sinds 2000 is Ferdy werkzaam in Executive Search bij een vooraanstaande Search organisatie, met een herkenbare expertise in IT en Telecom. Als Senior Consultant heeft Ferdy vele benoemingen op zijn naam staan. Zijn succes is onder meer gebaseerd op zijn sterke klantgerichtheid, stevig netwerk en zeer goed ontwikkelde social networking vaardigheden. Karakteriserend in zijn resultaatgerichte manier van werken is de sterke focus op partnership met zowel opdrachtgevers als kandidaten. Door de jaren heeft Ferdy een sterke vakexpertise opgebouwd op het vlak van Business Consulting, Programma Management en Architectuur binnen een diversiteit aan internationale klantomgevingen, waaronder: Capgemini, Shell, KPN, USG Corporate en Informatica. Ferdy baseert zijn blended aanpak op bovengemiddelde marktkennis in combinatie met een visie op de ontwikkelingen in de dynamische wereld van resourcing.

Momenteel is ferdy op interim basis werkzaam voor Informatica als Talent Acquisition Consultant en bedient hij diverse landen organisaties in EMEA.

Ferdy is bereikbaar op flachman@jessco.nl