Formule

In de huidige arbeidsmarkt is heldere communicatie van groot belang. JesscoSearch | blendedpeople draagt zorg voor uw talenten werving op unieke doch krachtige wijze, zodat u zich kan richten op uw core business.

Het verschil? Passie voor het vak!

Wij maken gebruik van ons zorgvuldig opgebouwde netwerk in IT, Telecom en Media welke verder reikt dan de grenzen van Nederland. Wij maken deel uit van een internationaal opererend search organisatie, waarin wij een prominente positie hebben ingenomen.

JesscoSearch | blendedpeople kent haar opdrachtgevers en kandidaten stuk voor stuk waardoor wij in staat zijn om het beoogde resultaat, 'de match', te garanderen. Wij brengen bewezen methoden en nieuwe technologieën pro actief bij elkaar met de ultieme match als uitkomst. Uw tevredenheid is ons bewijs!

JesscoSearch | blendedpeople geeft advies èn brengt het tot uitvoer. Kenmerkend in onze aanpak zijn de nauwe samenwerking, gelijkwaardigheid met de opdrachtgever en kandidaten. Ons commitment èn resultaat zijn de kern van de dienstverlening.

RAAS

Sinds 2009 biedt JesscoSearch | blendedpeople Recruitment As A Service (RAAS) aan.  Een vorm van dienstverlening waarbij op basis van een vooraf gedefinierde milestones de werving wordt opgedeeld in een aantal meetbare deliverables. Wij bieden deze vorm aan op basis van fixed price formule. RAAS is een ideale sourcingsformule voor uw capaciteitsplanning en succession planning in HRM. Geen black-box uitbesteding meer van uw wervingsbehoefte, maar transparante samenwerking en resultaat.

Specialisten in Social Media Sourcing

Indien u meer informatie wenst kunt u uw vraag mailen naar rjessurun@jessco.nl